AcasăNewsDancila: remanierea trebuie sa aiba loc, avem trei ministri interimari

Dancila: remanierea trebuie sa aiba loc, avem trei ministri interimari

Aflata, impreuna cu ministrul Sanatatii, in judetul Mures, intr-o noua vizita de lucru din sirul pe care l-a intreprins in ultima perioada, sefa Guvernului a fost intrebata de jurnalisti daca remanerea va mai avea loc.

Incepand prin a reitera ceea ce spusese inca din ziua precedenta, cand Klaus Iohannis a anuntat motivul pentru care a respins propunerile de ministri, si anume ca acestea sunt motive ce tin de oportunitate, si nu de legalitate, Viorica Dancila a anuntat ca hotararile pe aceasta tema se vor lua intr-o viitoare reuniune a conducerii PSD. „Vom avea o sedinta a Comitetului Executiv si vom lua decizii in ceea ce poriveste remanierea. Remanierea trebuie sa aiba loc, avem trei ministri interimari”, a punctat prim-ministrul.

Amintim ca presedintele a transmis faptul ca nu a fost de acord ca Eugen Nicolicea, Oana Florea si Liviu Brailoiu sa preia conducerea Ministerelor Justitiei, respectiv, Fondurilor Europene si al Romanilor de pretutindeni, din cauza ca apreciaza ca niciunul dintre cei trei „nu detine experienta necesara gestionarii domeniului complex” pentru care fusese propus.

author avatar
Cristina Stefan
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger