AcasăNewsDăncilă reia curățenia în partid: Șerban Nicolae, out. Vezi cine a fost...

Dăncilă reia curățenia în partid: Șerban Nicolae, out. Vezi cine a fost suspendat șase luni

Viorica Dăncilă i-a condus pe liderii PSD, reuniți într-un nou CEX „informal” la Vila Lac  aplice sancțiuni severe răsculaților dinăuntrul partidului.

Șerban Nicolae (Sursa foto: Twitter)

În urma mâniei președintei PSD, vicepreședintele formațiunii, Robert Negoiță a fost suspendat din partid pentru șase luni. De asemenea, Șerban Nicolae a fost demis din funcția de șef al Grupului parlamentar al senatorilor PSD.

Șerban Nicolae s-a aflat în fruntea celor care au boicotat votul de desemnare a lui Mugur Isărescu  guverator al BNR. Alături de mai mulți lideri PSD, el a preferat  stea pe holurile Parlamentului în timpul votului, protestând, astfel, față de decizia Vioricăi Dancila de a-l susține pe actualul guvernator. Alături de Nicolae s-a aflat și Lia Olguța Vasilescu.

Discuția privind remanierea nu și-a avut locul acum, și a fost amânată pentru perioada următoare.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
922 afisari

4 COMENTARII

  1. Nici că ar fi reușit PSD-ul lui Șerban Nicolae, Manda, Codrin Ștefănescu, Cătălin Rădulescu, Fifor, etc., o conducere mai reușită ,în alianța cu Tăriceanu , ?

  2. Florin Iordache ,Nicolicea și Mircea Pașcu ar fi trebuit totuși menționați printre primii, ?

  3. Imi place de Veronica le fragezeste coastele si le pune la fum de vara. Pai prostanacii ei cred ca partidul e la 19% doar din cauza lui Iohan…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger