AcasăNewsDancila pune greselile de exprimare pe seama oboselii: poate voi mai face

Dancila pune greselile de exprimare pe seama oboselii: poate voi mai face

A fost – nu o data – in atentia nu doar a reprezentantilor opozitiei, ci si a multor romani care nu sunt actanti pe scena politica. Totul, din cauza greselilor de exprimare pe care toata lumea a remarcat ca sefa Guvernului le-a facut.

Iar adresandu-se colegelor sale prezente vineri dupa-amiaza, pe litoral, la un eveniment desfasurat la Mamaia, Viorica Dancila a admis ca au fost dati in care a comis gafe de exprimare, dar sustine ca nu face erori cand vine vorba de actiunile sale pentru Romania.

„Cei mai inversunati adversari care-mi numara virgulele sau greselile de exprimare nu au altceva de criticat. Da, poate ca am gresit, este o presiune imensa, este oboseala imensa. (…) poate de multe ori, din neatentie, sau pe fondul oboselii am facut greseli si poate voi mai face. Dar va asigur de un lucru – nu o sa gresesc niciodata in deciziile pe care le voi lua pentru Romania si pentru romani. Si cred ca acesta este lucrul important”, a tinut sa sublinieze Dancila, moment in care social-democratele aflate in sala au inceput sa aplaude, ridicandu-se chiar de pe scaune. „Iar faptul ca nu am gresit este reliefat de drumul bun pe care merge economia romaneasca”, a conchis sefa Executivului.

sursa foto: captura Antena3

255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger