AcasăNewsDancila, prima reactie dupa "testul motiunii": a fost tratata cu multa neseriozitate

Dancila, prima reactie dupa „testul motiunii”: a fost tratata cu multa neseriozitate

La scurt timp de s-a aflat soarta motiunii de cenzura prin care Opozitia a incercat daramarea Cabinetului pe care il conduce, Viorica Dancila a plecat din sala in care au avut loc dezbaterile si votul.

Premierul a declarat ca motiunea „a fost tratata cu multa neseriozitate”, in ideea ca „in momentul in care depui o motiune trebuie sa vii cu ceva nou, cu un program (…) am vazut superficialitate, jigniri (…) cred ca acest mod de lucru trebuie sa inceteze, daca intr-adevar tratam cu seriozitate acest lucru (…) in mom in care depui (…) nu vii cu informatii care sunt conforme cu realitatea”.

Dancila considera ca in cazul unei astfel de initiative la adresa unui Executiv „trebuie sa ai o alternativa, trebuie sa vii cu un prim-ministru, cu un Guvern pe care vrei sa-l formezi”.

author avatar
Cristina Stefan
162 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oferta excelenta lucru acasa. Se lucreaza usor. Instruire gratuita.Start rapid. Succes total. Acum e momentul sa incepi. Pachet complet pentru castiguri online. Ne vei gasi mereu. Incepi simplu si comod. Totul este absolut sigur. Incepe imediat si usor. Castiguri consistente pentru toti. Riscul este zero. Trimite-mi mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII la adresa de e-mail:oportunitate.adevarata@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger