AcasăNewsDancila, prezenta la sfintirea Catedralei Neamului: realizarea romanilor si a Romaniei

Dancila, prezenta la sfintirea Catedralei Neamului: realizarea romanilor si a Romaniei

Spre deosebire de ”prototipul” Nicolae Ceausescu, care macar avea o inteligenta nativa, Viorica Dancila este doar inculta

Premierul s-a numarat printre demnitarii care au fost prezenti, duminica dimineata, la slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului, la care au asistat mii de oameni veniti special nu doar din Bucuresti, ci si din alte zone ale tarii, parcurgand in unele cazuri distante considerabile fata de Capitala.

La plecarea de la lacasul de cult, Viorica Dancila si-a facut cu greu loc printre armata de jurnalisti aflati in zona. Vorbind despre Catedrala Neamului, Dancila a ales sa mentioneze ca e „realizarea romanilor si a Romaniei”. Si „un proiect, un monument (cu -n.n) care ne putem mandri. Si cred ca mandria aceasta nu este a mea, ca si prim-ministru, este mandria pe care trebuie sa o parte in suflet orice roman”, considera sefa Executivului.

Invitat, la randul sau, la evenimentul de duminica, presedintele i-a transmis patriarhului ca nu va putea fi prezent, avand in agenda participarea la reuniunea extraordinara a Consiliului European, pe tema acordului privind Brexit-ul.

author avatar
Cristina Stefan
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger