AcasăNewsDancila, pas gresit la intampinarea omologului croat, la Palatul Victoria (VIDEO)

Dancila, pas gresit la intampinarea omologului croat, la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Dancila a ajuns din nou in vizorul internautilor si nu numai, de aceasta data cu un pas gresit ce nu a scapat obiectivului camerelor de luat vederi.

Cadrele de la ceremonialul de primire, cu onoruri militare, a prim-ministrului croat, Andrej Plenkovic, la Palatul Victoria, s-au raspanzit cu o viteza considerabila, devenind si subiect al jurnalelor televiziunilor de stiri. Mai exact, momentul indelung comentat este cel in care sefa Guvernului roman a comis o eroare de protocol, vineri dimineata, grabindu-se sa-si invite oaspetele sa parcurga pasul urmator al ceremonialului, fara, insa, sa fi ascultat imnurile celor doua state.

I-a sarit rapid in ajutor omologul croat. Care, cu un semn discret, i-a dat de inteles Vioricai Dancila ca se intoneaza imnurile, iar premierul roman a ramas pe podium pana la incheierea momentului solem.

Dupa ce a plecat de la Palatul Victoria, Plenkovic a fost oaspetele lui Klaus iohannis, la Cotroceni. Tot in cursul acestei zile, premierul Croatiei a disuctat si cu preseidntele camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

[youtube]0SytGdo9pe0[/youtube]
[youtube]Mh6g52CFXl8[/youtube]

sursa foto: captura Facebook/Guvernul Romaniei

416 afisari

3 COMENTARII

  1. PROSTII, NERUSINATI,IDIOTI, CRETINI, DERBEDEI, SEMIDOCTI, IMBECILI, CURVELE , TRADATORII, GUNOAIELE SI NULITATILE UMANE ETC TREBUIE ELIMINAT CAT MAI URGENT DIN VIATA PUBLICA , SOCIALA SI ADMINISTRATIVA A TARII.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger