AcasăNewsDancila: Nu referendum suprapus cu alegeri

Dancila: Nu referendum suprapus cu alegeri

A fost sedinta la nivelul Coalitiei. Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu au discutat, din postura de lideri ai PSD, respectiv ALDE, la o zi dupa ce s-au aflat fata in fata cu Klaus Iohannis, la consultarile post-referendum.

Dupa discutiile cu liderul ALDE, Dancila a transmis ca la nivelul Coalitiei nu se vrea sa se auda de un alt scrutin desfasurat simultan cu o consultare populara. „Am stabilit faptul ca nu trebuie sa suprapunem un referendum peste (!) niciun fel de alegeri, pentru ca am incalca recomandarile Comisiei de la Venetia. Si, in acelasi timp, daca luam in calcul ca pentru un vot avem cam doua minute, pentru trei voturi – cum a fost si cu referendumul – durata a fost de sase minute, deci si acesta a fost un motiv de aglomerare. Sunt convinsa ca in cadrul Comisiei de cod electoral se vor gasi solutii, astfel incat cetatenii sa isi poata exprima votul”, a anuntat sefa Guvernului, joi dupa-amiaza.

125 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cat de curand vom ajunge sa avem toate alegerile,pe o perioada anticipata de 5 ani,intr-o singura zi,iar daca nu iese cine trebuie vor fi repetate si mai simplu masluite.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger