AcasăNewsDăncilă nu lasă loc de dubii: PSD nu va vota Guvernul lui...

Dăncilă nu lasă loc de dubii: PSD nu va vota Guvernul lui Iohannis

După ce Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban, liderul PNL, drept viitor premier, șefa Guvernului interimar a amintit ce s-a decis la nivelul partidului pe care îl conduce.

„Partidul Social Democrat nu va vota Guvernul lui Iohannis”, a declarat în urmă cu scurtă vreme Viorica Dăncilă, înainte de a mai anunța o hotărâre a Partidului Social Democrat. „Am luat decizia de a nu ne prezenta la votul de învestitura al noului guvern„, a subliniat Dăncilă.

author avatar
Cristina Stefan
182 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cum raspunde comunista Dancila la ancheta unor ziaristi britanici care au realizat un reportaj asupra situatiei din Romania privind reciclarea deseurilor. Situatia este halucinanta : Romania importa deseuri din afara tarii pentru ca capacitatile de prelucrare din tara nu primesc deseuri reciclate romanesti care sa acopere decat 50% din aceste capacitati. Este de noaptea mintii . Strutocamila asta de Dancila este o catastrofa , dar care impreuna cu sotul ei ridica lunar peste 50.000 euro lunar , Ea a fost angajata la Rompetrol , dar sotul este la post pentru 19.000 euro pe luna . Britanicii au stat langa maldarele de gunoaie urat mirositoare ca sa ne arate noua romanilorce tragedie se petrece sub conducerea unor functionari inconstienti si incompetenta Ministerului Mediului. Zeci de gropi de gunoi ilegale infloresc in toata tara . Bucurestiul se atie ca peste 2-3 ani va ramane fara gropj de gunoi care se vor umple. Fosta ministra la Mediu, vicele din PSD ar trebui judecata in fata romanilor. Alt pericol pentru copiii nostrii. In anul 2018 au intrat in tara peste 2 milioane masini second hand din care 85% cu o vecime peste 12 ani. Anul acesta , si se simte in plamanii nostrii se pare ca va fi la fel . Unde vom trai ? Mai ales ca Occidentul isi vinde pe nimic masinile diesel, moartea toxica. Ce spune Dancila: am indeplinit toate punctele promise romanilor in programul de guvernare. Este sanatoasa Dancila ?.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger