AcasăNewsDăncilă, luată la întrebări despre drumuri, în Brașov. Răspunsurile premierului (VIDEO)

Dăncilă, luată la întrebări despre drumuri, în Brașov. Răspunsurile premierului (VIDEO)

Șefa Guvernului – candidatul PSD la prezidențialele din toamnă – a plecat din nou prin țară, iar de această dată a ales să meargă, în zi de sărbătoare ortodoxă, în Brașov. Nu singură, ci însoțită de secretarul general al formațiunii, Mihai Fifor.

Mai exact, Viorica Dăncilă a fost prezentă, joi dimineață, la sfințirea Mănăstirii „Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul”, din comuna Lisa. A stat de vorbă cu presa, a făcut poze cu oamenii, iar la un moment dat a fost abordată de un localnic, care a vrut să știe cum a ajuns premierul în Brașov, în ideea că drumul durează ore bune. Dăncilă a răspuns întrebărilor, susținând că se fac eforturi pentru a realiza Autostrada Ploieşti – Comarnic – Brasov.

Iată dialogul:

Localnic: Cum ați făcut drumul?
Dăncilă: Cum au facut și ceilalți. Dar de ce vă intersează lucrul ăsta?
Localnic: Mă interesează, pentru că acum, vara, şi iarna, drumul de la Bucureşti în Ţara Făgăraşului durează şi şapte ore.
Dăncilă: Şi noi facem toate eforturile pentru a face Autostrada Ploieşti – Comarnic – Brasov
(…)
Localnic: Știți că drumul ăsta dintre Brașov și Sibiu este un câmp de luptă, mor oamenii pe capete
Dăncilă: Înțeleg foarte bine acest ucru. 30 de ani nu s-a făcut nimic, încerc să fac lucruri pe care alţii nu le-au făcut (…) în cea mai mare parte Opoziţia şi nu PSD-ul. Iar dacă dumneavoastră luaţi ceea ce s-a făcut de către PNL, de PDL, şi ceea ce a făcut PSD-ul, o să vedeţi diferenţe de kilometri.

[youtube]CMy-w7TqnLw[/youtube]

586 afisari

5 COMENTARII

  1. Deci de la B la Bv pe timp de iarna faci 5 ore 150 km, de la Bv la Fagarasi mai faci 2 ore jumate inca 55 km…
    30 de ani nu s-a facut nimica, Romania condusa 90% de pesedisti.

      • In mintea ta in afara de Ratiu si Coposu mai e cineva de dreapta? Udrea a activat Psd, Boc, Basecu in Fsn. Te referi laConstantinescu care a fost si el membru de partid Pcr? Deci care dreapta?

  2. Te prinde fioru la un drum Sighetu Marmatiei – Constanta… si frica la un drum cu trenu poti face si 33 de ore indiferent de anotimp.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger