AcasăNewsDancila, la Cotroceni, inainte ca Iohannis sa faca declaratii de presa

Dancila, la Cotroceni, inainte ca Iohannis sa faca declaratii de presa

Zi importanta. Dupa consultarile de la Cotroceni, sunt asteptate precizarile pe care urmeaza sa le faca, in scurta vreme, Klaus Iohannis

Pe surse s-a aflat ca Viorica Dancila a ajuns la sediul Presedintiei in aceasta dupa-amiaza, la finele discutiilor avute de Klaus Iohannis, timp de patru ore, cu reprezentantii formatiunilor reprezentate in Parlament.

Discutiile cu Dancila ar fi in plina desfasurare la momentul de fata. Peste mai putin de o jumatate de ora, adica la 17.30, Klaus Iohannis urmeaza sa iasa la declaratii de presa. Fiind asteptat ca, avand in vedere ca spunea deunazi ca vrea ca actuala situatie sa se solutioneze cat mai rapid, seful statului sa anunte daca accepta sau nu nominalizarea Vioricai Dancila pentru functia de prim-ministru.

Europarlamentarul pe care PSD-ul o propune pentru preluarea functiei de premier, dupa demisia lui Mihai Tudose, este sustinut, deopotriva, si de ALDE, partenerii social-democratilor din Coalitia de guvernare.

Va amintim ca s-a ajuns la aceasta situatie dupa ce, ramas fara sustinerea politica a propriului partid, Mihai Tudose si-a anuntat demisia, la finele Comitetului Executiv National de luni seara.

author avatar
Cristina Stefan
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger