AcasăNewsDăncilă, întrevedere cu Junker și Timmermans la Bruxelles (VIDEO)

Dăncilă, întrevedere cu Junker și Timmermans la Bruxelles (VIDEO)

Junker, Dăncilă și Timmermans.

 

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit marți cu președintele și vice-președintele Comisiei Europene, Claude Junker, respectiv Frans Timmermans, în cadrul cărora au discutat despre alegerile europarlamentare și despre cum va acționa România  în continuarea parcursul său european.

Junker Dăncilă și Timmermans

Totodată, liderii au vorbit și despre cum va arăta noua Comisie, astfel încât fiecare țară să își poată exprima voința privind portofoliile. Detalii urmează să fie furnizate în comunicatele de presă din partea Comisiei Europene și a Guvernului, inclusiv privind poziționările europene față de evoluțiile din România.

Dăncilă s-a întâlnit şi cu liderul Partidului Socialiștilor Europeni (PES), formațiune care a înghețat relațiile cu PSD din cauza atacurilor asupra justiției. Șefa guvernului a urmărit ameliorarea relațiilor partidului din care face parte  cu PES.

Premierul României a ajuns de luni după-amiază la Bruxelles.  „Voi transmite încă o dată ataşamentul României faţă de valorile europene şi, de asemenea, voi discuta ca în contextul alegerilor europarlamentare să vedem ceea ce avem de făcut pentru o prezenţă cât mai bună pentru funcţiile despre care au început deja discuţiile atât în PE, dar şi pentru portofoliul de comisar european” a declarat Voicilă în ședința de guvern dinaintea plecării.

[youtube]7ZIMjQii_jU[/youtube]

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
231 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ei,asa da,prima s-a dus la stapanii Coloniei,mai bine zis la reprezentantii acestora,sa ridice lista lui Ponta,care lista in prezent este mult mai lunga si contine ordine clare si raspicate,despicate si numerotate pana la plus infinit.Mutalakul nu s-a putut duce pentru ca este intr-o situatie de analfabestism functional total, pe cand prima a fost pe la bruxelles vreo noua ani si intelege limbajul de lemn de acolo.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger