AcasăNewsDancila, intrevedere cu Dragnea la Parlament, inaintea discutiei cu seful BNR

Dancila, intrevedere cu Dragnea la Parlament, inaintea discutiei cu seful BNR

Dupa sedinta de Guvern, Viorica Dancila a ajuns la Palatul Parlamentului.

Premierul a discutat cu liderul PSD, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor.

Ulterior, in cursul acestei dupa-amiezi urmeaza sa aiba loc si o intrevedere cu conducerea Bancii Nationale, in care ar urma sa se discute, intre altele, despre inflatie si situatia Robor-ului. Este vorba despre o intalnire la care facuse referire, recent, ministrul Finantelor, la un post TV, cand spunea ca a fost stabilita inainte de anuntul presedintelui, privind intentia de mediere intre BNR si Guvern. „Dupa intalnirea dintre doamna prim-ministru si domnul guvernator al BNR lumea trebuie sa vada ca este o relatie de colaborare”, a sustinut Teodorovici, la Romania TV.

E de mentionat faptul ca nici pana la aceasta ora intrevederea cu guvernatorul bancii Nationale, Mugur Isarescu, nu apare pe agenda publica a sefei Executivului.

Amintim, totodata, ca pe 25 aprilie, Klaus Iohannis a disuctat cu conducerea BNR, mai exact cu guvernatorul Isarescu si prim-viceguvernatorul Georgescu. O a doua runda din presupusa mediere nu a mai avut loc, odata ce premierul nu a mers la Cotroceni, vinerea trecuta.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

Cine este Nemo, cântăreţul non-binar care a câştigat finala Eurovision 2024 (VIDEO)

Elveţia a câştigat finala Eurovision 2024, prin reprezentantul ei Nemo. Cântăreţul a venit cu piesa „The Code”, un cântec foarte personal despre a fi...

Horoscop – duminică, 12 mai 2024. Vreţi să împăcaţi pe toată lumea, dar cu cineva tot veţi intra în conflict!

Conform astrogramelor realizate de astrologi pentru horoscopul de duminică, 12 mai 2024, nativii trebuie să ofere o mai mare grijă pe "casa comunicării".Tot mai...
proger