AcasăNewsDăncilă, întrebari pentru Iohannis: De ce vă este frică să renunțați la...

Dăncilă, întrebari pentru Iohannis: De ce vă este frică să renunțați la imunitate? Nu cumva problemele cu justiția vă sperie?

Dacă tot nu a avut ocazia să îl întrebe direct, la o dezbatere față în față, Viorica Dăncilă a ales să formuleze mai multe întrebări pentru Klaus Iohannis, în timpul dialogului cu presa, de marți seara, de la Parlament, susținând că dorește răspunsuri „nu pentru mine, pentru că știu că nu o va face, dar pentru românii care știu că așteaptă aceste răspunsuri”.

„Nu am să-l întreb ce ați făcut dl Iohannis ce ați făcut în 5 ani de mandat, ci am să-l întreb de ce nu ați făcut nimic dl Iohannis în cei cini ani de mandat. Cum v-ați simțit când ați primit în fiecare lună salariul fără să faceți nimic pentru români”, a susținut Dăncilă.

O altă întrebare ține de o promisiune făcută de actualul președinte în campania electorală de dinaintea primului său mandat: „A promis că va renunța la imunitatea oferită de funcția prezidențială. De ce i-ați mințit pe romani? Nu ați renunțat (…) de ce vă este frică sa renunțati la imunitate? Nu cumva dosarele penale pe care le-ați avut sau pe care încă le aveți sau problemele cu justiția vă sperie?”.

O altă întrebare a ținut de aderarea României la Schenghen.

84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger