AcasăNewsDancila, inculta cu repetitie

Dancila, inculta cu repetitie

Spre deosebire de ”prototipul” Nicolae Ceausescu, care macar avea o inteligenta nativa, Viorica Dancila este doar inculta

Madama pusa de Liviu Dragnea in vitrina Guvernului se face de bacanie ori de cate ori deschide gura. Pentru o Vasilica Dancila nu conteaza, dar cum madama este premier gafele ei fac de ras intreaga Romanie.

Spre deosebire de prototipul Nicolae Ceausescu care macar avea o inteligenta nativa Viorica Dancila este doar inculta

Cu toata concurenta acerba in materie de politicieni neaveniti si inculti, Viorica Vasilica Dancila a reusit sa se instaleze fara probleme in fruntea clasamentului. As in materie de greseli de exprimare, dezacorduri, stalcirea cuvintelor  (citite de cele mai multe ori!), Dancila s-a remarcat rapid cu celebrele ”imunoglobina” si ”Euro douazeci-douazeci”. In plus nu a ezitat sa declarare Romania si Italia ”parteneri privelegiati” si sa-i infiereze pe ”autistii” incapabili sa recunoasca reusitele guvernarii PSD. Culmea a fost atinsa atunci cand exprimarea agramata a facut-o pe duduia Dancila sa spuna public ca programul de guvernare PSD ”nu a facut bine Romaniei”. Asta asa e, doamna prim-ministru, chiar daca ati comis pacatul de a o recunoaste doar din cauza inculturii personale. Calcat pe nervi, Liviu Dragnea a pus-o pe Dancila sub tutela Ancai Alexandrescu. Care sta lipita de premierul-butaforie dar nici asa nu o poate impiedica pe Dancila sa dea in gropi – dovada ultimul interviu dat de premierita. Cand s- a vazut si ca, dincolo de ”accentele” puse de Dancila, raspunsurile au fost dictate de Anca Alexandrescu. Asta inseamna ca pe scaunul de premier se inghesuie de fapt nu un duo ci un trio –  Dragnea, Alexandrescu si Dancila – dar ne indoim serios ca titulara functiei in acte, Dancila, realizeaza ca primii doi se aleg cu foloasele iar ei ii revin, in exclusivitate, ponoasele.

author avatar
Simona Badulescu
4.145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger