AcasăNewsDancila inca asteapta raspuns de la Cotroceni. Ce are de gand sa...

Dancila inca asteapta raspuns de la Cotroceni. Ce are de gand sa faca dupa Summitul de la Sibiu

Viorica Dancila, din nou victima a razbunarilor presedintelui

Premierul Dancila nu a primit nici pana marti o motivare de la Cotroceni in privinta respingerii celor trei propuneri de ministri, la Justitie, fonduri Europene si Romanii de pretutindeni, ministere care au momentan conducere interimara.

„Nu am primit inca, probabil domnul presedinte este ocupat cu summit-ul. Eu sper sa primesc acest raspuns cat mai repede, pentru ca trebuie ca si noi, ca si alianta, dar si cetatenii sa vada motivele care au stat la baza acestor respingeri, pentru ca nu este prima data si vrem sa vedem cum actionam in continuare”, a mentionat sefa Guvernului, aflata la Parlament.

Viorica Dancila a subliniat si de aceasta data ca spera ca motivele din spatele respingerilor „sa tina de legalitate, nu de oportunitate”. Si a dat de inteles ca asteapta sa treaca summit-ul de la Sibiu, pentru a cere lamuriri pe aceasta tema, in ideea ca nu ar vrea sa afle raspunsul pe ultima suta de metri, inaintea expirarii interimatelor la cele trei ministere. „Dupa acest summit, (…) cred ca o sa sun (la Cotroceni-n.n) sa vad, pentru ca e normal ca Guvernul sa stie cum actioneaza. (…) Eu cred ca nu trebuie sa stam pana se termina interimatul, pentru a avea un raspuns”, a sustinut Dancila, cu trimitere la faptul ca perioada de 45 de zile in care pot fi asigurate interimatele se va incheia in jur de 6-7 iunie.

author avatar
Cristina Stefan
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger