AcasăNewsDăncilă, înaintea CEx-ului: un singur scenariu - câştigarea alegerilor prezidenţiale

Dăncilă, înaintea CEx-ului: un singur scenariu – câştigarea alegerilor prezidenţiale

La o zi de când Executivul pe care îl conduce a picat în urma moţiunii şi în ajunul startului campaniei prezidenţiale, social-democraţii au intrat în sedinţă.

De altfel, înaintea Comitetului Executiv (CEx) de la Vila Lac, din această seară, lideri ai mai multor organizaţii PSD au discutat, vineri dimineaţă, la Parlament, în biroul lui Marcel Ciolacu.

Până să ajungă la CEx, Viorica Dăncilă a ieşit în faţa presei, la Parlament, flancată Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, doi dintre social-democraţii care au fost la întrunirea de orele trecute, de la care şefa PSD a lipsit. Şi a declarat că abia după prezidenţiale s-ar putea discuta despre organizarea unui congres PSD. ”N-avem timp de congres, suntem foarte implicaţi în alegerile prezidenţiale”, a justificat Dăncilă o astfel de amânare.

Premierul a mai subliniat că nu ia în calcul să facă un pas în spate. ”Noi mergem cu un singur scenariu – acela de a câştiga alegerile prezidenţiale”, a susţinut şefa formaţiunii social-democrate, înainte de a puncta că ”PSD va rămâne în Opoziţie şi nu va face niciun fel de alianţă cu Pro România”.

author avatar
Cristina Stefan
256 afisari

2 COMENTARII

  1. Oferta noua in anul 2019. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC dupa ce ne contactati pe email castigreal2019@gmail.com.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger