AcasăNewsDancila, inainte de discutia cu Iohannis: Se pare ca nu au crescut...

Dancila, inainte de discutia cu Iohannis: Se pare ca nu au crescut salariile peste tot

Pana sa ajunga la Palatul Cotroceni, impreuna cu ministrul Muncii, la discutiile programate cu presedintele Iohannis, Viorica Dancila a participat, alaturi de Carmen Dan, sefa MAI, la un eveniment organizat in zi festiva pentru Jandarmerie.

Inainte de a pleca din Parcul Carol, de la manifestarile organizate de Ziua Jandarmeriei, facand referire la intrevederea cu seful statului, premierul a anuntat faptul ca, in linii mari, „discutiile se vor axa pe salarizare, pe buget”. Si ca inca de la precedenta sa prezenta la Cotroceni, la sedinta CSAT-ului, ramasese ca va avea o astfel de intalnire cu presedintele, pentru a aborda subiectele in cauza, urmand doar sa fie stabilita o data pentru o astfel de intrevedere.

In momentul in are a fost intrebata despre scaderea contributiilor la pilonul II de pensie, Dancila a dat urmatorul raspuns: „scaderea contributiilor la pilonul II (…) s-a facut odata cu trecerea contributiilor de la angajator la angajat. Se pare ca nu au crescut salariile peste tot. (…) Vom cauta solutii”.

189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger