AcasăNewsDăncilă, în așteptarea unui răspuns de la Iohannis: vendetele cu care ne-a...

Dăncilă, în așteptarea unui răspuns de la Iohannis: vendetele cu care ne-a obișnuit fac rău în primul rând oamenilor

Cum până marți după-amiază nu primise un răspuns de la Cotroceni, cu privire la cele trei interimate trimise președintelui în urmă cu câteva zile, Viorica Dăncilă a ales sa îi transmită un mesaj președintelui, de această dată nu telefonic, cum s-a întâmplat în cursul zilei trecute, ci pe Internet.

Mai exact, pe o rețea de socializare. Anunțând, în primă fază, că așteaptă încă un răspuns când vine vorba de propunerile de interimari pentru Energie, Mediu și relația cu Parlamentul, Viorica Dăncilă aduce în discuție blocarea activității Guvernului și îi cere lui Klaus Iohannis să nu mai refuze neîntemeiat nominalizările de miniștri. „Încă mai sper ca domnul Iohannis să dezvolte capacitatea de a înțelege că blocarea Executivului nu ajută guvernarea și stabilitatea țării. Așa cum încă mai sper să realizeze că vendetele cu care ne-a obișnuit fac rău în primul rând oamenilor, și nu adversarilor dumnealui politici. România are nevoie de un guvern funcțional. Fac așadar un apel către domnul Iohannis să nu se mai ambiționeze să refuze miniștrii fără temei, pentru că un adevărat șef de stat nu își exercită niciodată puterea în moduri distructive și contraproductive pentru țara lui”, notează Dăncilă pe Facebook.

În prima zi a săptămânii, premierul anunțase că primise promisiunea de la Cotroceni că va avea un răspuns „într-un interval de timp scurt”.

67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger