AcasăNewsDăncilă îl ia în furci pe Tăriceanu. Fractura PSD-ALDE se adânceşte

Dăncilă îl ia în furci pe Tăriceanu. Fractura PSD-ALDE se adânceşte

Viorica Dăncilă i-a dat replica lui Călin Popescu Tăriceanu, după ce liderul ALDE s-a plâns că premierul nu l-a consultat când a stabilit propunerile pentru postul de comisar european, dar a discutat cu Klaus Iohannis, acuzându-o pe șefa PSD de un blat cu președintele României.

„Era nornal ca desemnarea pentru comisar european să fie din rândul PSD. Haideți să ne uităm totuși la procente și la modul cum stăm în preferințele electoratului și modul în care este reprezentarea în Guvernul României. Eu cred că acest lucru trebuia discutat cu colegii de la PSD. I-am spus domnului Tăriceanu pe cine am desemnat. Eu cred că se încearcă de fapt căutarea de motive și mă nedumerește faptul că până acum nu au fost aceste ieșiri și aceste întrebări în spațiul public chiar dacă au fost divergențe. Este normal să nu avem aceeași opinie, dar aceste lucruri au fost discutate în cadrul coaliției de guvernare și nu prin intermediul presei”, a declarat preşedinta Partidului Social Democrat (PSD).

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
635 afisari

3 COMENTARII

  1. Jigodia tot jigodie ramane chiar daca e in plolitica dupa 90 !.
    Cine -i prost! : nu vede ,nu aude si nu intelege jocul acestei lepre.

  2. Sper din tot sufletul sa mai prind vremurile cand lumanarile ard la capatiul vostru… cu adevarat!

  3. Pana atunci le aprind la biserica pentru voi toti, zilnic! si ma rog lui Dumnezeu sa fiti blestemati!… voi toti… sa traiti asa cum ne asigurati noua… mie in special! Gunoaie de top!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger