AcasăNewsDăncilă îl consideră pe Iohannis "regele minciunilor în România"

Dăncilă îl consideră pe Iohannis „regele minciunilor în România”

Continuă campania electorală pentru turul doi al prezidențialelor, continuă și contrele la nivel declarativ între cei doi candidați rămași în cursa pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni.

De această dată a venit rândul Vioricăi Dăncilă ca, din fața susținătorilor săi din Buzău, să lanseze săgeți în direcția contracandidatului susținut de PNL în lupta pentru al doilea mandat în fruntea statului. „Vedem în ultimele zile cum candidatul Iohannis vine cu un discurs de dictator. Un om care vrea să fie președintele României, vrea să fie premierul României, vrea să aibă Parlamentul meu, să aibă comisarul meu. Și atunci ne întrebăm noi unde suntem?”, a ales să sublinieze și în această ultimă zi a săptămânii șefa PSD.

Cât despre argumentele pentru care îl cataloghează pe actualul lider de la Cotroceni drept „regele minciunilor” – după ce președintele acuzase recent PSD-ul că i-a mințit pe români -Dăncilă a invocat, între altele, faptul Iohannis că nu ar fi respectat Constituția. „Vedem un preşedinte care a devenit regele dezinformării în România, regele minciunilor în România. Ne acuză pe noi că aducem minciuni în spaţiul public. Păi să ne amintim de ceea ce a făcut preşedintele României, cel care trebuia să fie un reper pentru fiecare român. Preşedintele României a jurat că va respecta Constituţia, ne-a minţit. A călcat legea fundamentală în picioare. Preşedintele României a venit în spaţiul public şi a spus de fiecare dată nu mai sunt bani de pensii şi salarii, cu cinism. Noi am arătat că am avut bani şi de pensii şi de salarii”, a susținut Dăncilă.

author avatar
Cristina Stefan
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger