AcasăNewsDăncilă îi urează succes lui Adrian Zuckerman: Salut votul din Senatul american

Dăncilă îi urează succes lui Adrian Zuckerman: Salut votul din Senatul american

Viorica Dăncilă sună alarma, dar poporul a plecat deja din țară

„Salut votul din Senatul american pentru confirmarea domnului Adrian Zuckerman în funcția de ambasador al SUA la București!”, a transmis, joi, prezidențiabilul PSD.

După ce s-a declarat bucuroasă, într-un mesaj transmis pe Facebook, de faptul că „Statele Unite trimit în țara noastră un ambasador puternic atașat de România și de români, arătând astfel deschidere pentru continuarea consolidării relațiilor bilaterale”, Viorica Dăncilă i-a urat „mult succes” lui Adrian Zuckerman în misiunea diplomatică din România, nu înainte de a mențina faptul că are încredere „că venirea noului ambasador al SUA la București va marca începutul unei noi etape, și mai bune, a Parteneriatului strategic pe care îl avem cu aliații noștri americani”.

Reacția fostului premier vine după ce Adrian Zuckerman a fost confirmat , miercuri, de Senatul Statelor Unite în funcția de ambasador în România, primind 65 de voturi pentru și 30 împotrivă.

author avatar
Cristina Stefan
223 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cele 30 de voturi spun si altceva.
    Nu am incredere in evrei pentru ca misiunea lor e sionul si nu Sua sau mai dihai Romania. Putini sunt evreii romani de mare traire aproape ca incap pe degetele de la o mana, aci numesc pe pictorul Rosenthal, pe pastorul Wurmbrand si sotia sa Eva, parintele Steinhardt si Tristan Tzara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger