AcasăNewsDancila ii raspunde lui Iohannis. "Cel mai usor este sa critici, greu...

Dancila ii raspunde lui Iohannis. „Cel mai usor este sa critici, greu este sa vii cu solutii”

Viorica Dancila ar vrea un partid curat, dar fara sa puna mana pe barda

Premierul a adus in discutie, la inceputul sedintei de Guvern de joi, recenta solicitare venita de la Cotroceni, prin intermediul unei scrisori adresate de preseidntele Iohannis, prin care cerea ca solutiile gasite de grupul de lucru de la Presedintie „sa fie puse de urgenta in aplicare pana la finalul acestei sesiuni parlamentare”, sub forma unui proiect legislativ.

„Avem in lucru, intr-un stadiu avansat, un pachet de masuri pentru imbunatatirea procesului electoral, astfel incat cetatenii romani din tara si din afara granitelor sa-si poata exercita dreptul la vot in conditii cat mai bune. Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile, extinderea votului prin corespondenta si orice alte masuri care sa contribuie la o mai buna desfasurare a procesului de vot”, a anuntat Dancila.

Executivul, deschis dialogului

Totodata, premierul a laudat initiativa Legislativului de a institui o comisie pentru imbunatatirea legislatiei electorale, subliniind ca „Guvernul are toata deschiderea pentru dialog si consultare cu toate institutiile publice si cu factorii interesati in gasirea solutiilor celor mai potrivite pentru asigurarea dreptului la vot”.

Cat despre recentele declaratii facute de Klaus Iohannis, Dancila a replicat: „ne-am bucura daca din partea presedintelui Romaniei si a partidelor de Opozitie am avea un proiect concret, pe care sa si-l asume, si care sa rezolve problemele din diaspora. Pentru ca cel mai usor este sa critici, greu este sa vii cu solutii”.

122 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger