AcasăNewsDăncilă face “BLAT" cu Iohannis

Dăncilă face “BLAT” cu Iohannis

Victor Ponta dezvăluie că a avut discuţii cu Viorica Dăncilă despre intrarea Pro România la guvernare, în locul ALDE. Totodată, el acuză că între Dăncilă şi Iohannis există un blat.

Foto Twitter

Fostul premier afirmă că Dăncilă a fost de acord cu patru dintre cele cinci condiţii puse, mai puţin cu solicitarea de a se retrage din cursa pentru Preşedinţia României.

„Am construit ProRomânia tocmai pentru a salva social democrația și a-i reprezenta pe toți cei care au vederi de centru stânga progresiste / și obiectivul nostru politic este o guvernare bună a țării așa cum am reușit în 2001-2004 și 2012-2015 – realizabilă doar printr-o unitate a Stângii în jurul unei echipe de profesioniști!

Vreau ca toți votanții ProRomânia, PSD și ALDE să afle cine este vinovat pentru faptul că în această toamnă vom avea în continuare un Guvern lamentabil, candidați care fac “blat” cu Iohannis și nu intră serios în Alegerile Prezidențiale sperând că Iohanis și PNL (eventual cu sprijinul UDMR) îi mai țin în funcțiile lor bine plătite, cu elicoptere și milioane de euro subvenție de la Buget!

Baronii, incompetenții și analfabeții care au confiscat conducerea PSD (Dragnii, Dăncilii, Stănestii & Co) nu pot să înțeleagă așteptările adevărate ale votanților de stânga , ale „poporului pesedist” / ei cred că totul este de vânzare și totul se reduce la târguieli pe funcții și avantaje pentru ei și gașca lor!

Ca și în cazul UDMR, Doamna Dăncilă mi-a cerut și mie sprijinul pentru rămânerea la guvernare”; mi-a spus că îi da afară pe ALDE și să îi iau eu parlamentarii – și că îmi dă ce ministere doresc pentru ProRomânia / a insistat să mă vadă și să mă convingă deși am fost foarte clar că nu cred și nu mă interesează ofertele ei!

Am încercat să îi explic cu toată răbdarea (pentru că nu părea să înțeleagă ce se întâmplă și care este realitatea) că târguilelile gen „Piața de zarzavat din Videle” sunt inutile și că singura variantă de sprijin din partea ProRomania este aceea în care:

  1. Restructurează tot Guvernul și administrația publică
  2. Vine cu un nou program de guvernare realist și eficient
  3. Asigură stabilitatea și predictibilitatea economică și bugetară / renunță la ordonanțe de urgență care să modifice Codul Fiscal introducând peste noapte taxe și impozite aberante
  4. Numește oameni în Guvern pe singurul criteriu al profesionalismului (nu pe „pilele” și presiunile baronilor care o păpușesc acum după dispariția lui Dragnea)
  5. Renunță la candidatura proprie la Prezidențiale (o situație penibilă și jenantă pentru orice social democrat) și stabilește împreună cu ALDE și ProRomânia, un candidat comun cu șanse reale de a merge în turul al doilea, o alternativă serioasă pentru Iohannis și Barna.

A fost rapid de acord cu punctele 1-4 (deși nu cred că a înțeles ce înseamnă) și s-a supărat din cauza punctului 5 / la două zile după această conversație a fugit la CEX, s-a „îmbrățișat” cu Stănescu – Baronul Caracalului, i-a mințit pe toți și a decis să nu primească ProRomânia la guvernare (uitând să precizeze că tocmai îi refuzasem toate ofertele )!

Acum îi amenință pe ALDE și face aceleași oferte de târguială penibilă către UDMR (care evident se amuză de faptul că nu au avut în 30 de ani în față un lider PSD mai ignorant și pafarist decât D Dăncilă)!”, scrie Ponta pe Facebook.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
284 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ponta, marele stangist, cel care in 2015 a aprobat pensiile speciale pe ,,repede-nainte”,
    azi nu mai poate de dragul celor oropsiti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger