AcasăNewsDăncilă: Este o zi neagră pentru democrație. Avem un președinte dictator, abuziv

Dăncilă: Este o zi neagră pentru democrație. Avem un președinte dictator, abuziv

Dăncilă a primit aplauze și flori, oferite de Petre Daea

După ce Cabinetul Orban a trecut de votul de învestire din Parlament, fostul premier a ieșit în fața presei – flancată de secretarul general Fifor și de mai mulți foști miniștri din Guvernul Dăncilă – cu un mesaj, în care l-a atacat fățiș pe liderul de la Cotroceni.

Dăncilă, la sediul PSD, alături de foștii miniștri

„Am văzut astăzi în Parlament încununarea tuturor manevrelor și jocurilor politice facute de președintele Iohannis pentru preluarea puterii și subordarea Guvernului. Astăzi s-a desăvârșit această operațiune ilegitimă de confiscare a puterii executate de către președintele României, această dorință oarbă de a-și impune propriul Guvern, pe care să-l poată comanda politic”, consideră Viorica Dăncilă.

Șefa PSD a continuat spunând că „astăzi este o zi neagră pentru democrație”, acuzând că președintele Iohannis „care a călcat Constituția României în picioare și a ignorat complet deciziile Curții Constituționale a reușit să-și impună locotenenții la Palatul Victoria” și anuntând că „de astăzi PSD intra în mod oficial în opoziție (…) garantez ca vom fi cea mai grea opoziție pe care acest Guvern improvizația o poate avea”.

Dăncilă a primit aplauze și flori, oferite de Petre Daea

„Avem un președinte dictator, abuziv, care și-a pus în cap să spulbere orice forță care i se opune”, a mai susținut Dăncilă.

author avatar
Cristina Stefan
247 afisari

4 COMENTARII

  1. Adio ,decum va va conduce Babuina ,tarfa sefilor PNListi si betivul Sika mandolina Sforarul sef este tradatorul johanus vanzator de tara si de copii romani

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger