AcasăNewsDancila, dupa amanarea anuntata de Iohannis: presedintele face tot posibilul sa blocheze...

Dancila, dupa amanarea anuntata de Iohannis: presedintele face tot posibilul sa blocheze activitatea Guvernului

La o zi de cand anuntul ca presedintele va analiza dupa 1 decembrie cele doua propuneri inaintate de PSD pentru portofoliile de la Dezvoltare si Transporturi a generat reactii pe scena politica, s-a aflat si cum anume vede sefa Executivului aceasta situatie.

„Din pacate, constatam cu totii ca dl presedinte Iohannis face tot posibilul sa blocheze activitatea Guvernului in doua domenii vitale (…) consider ca astfel de actiuni politice nu-si au locul, mai ales in aceasta perioada in care ne pregatim pentru preluarea presedintiei Consiliului UE si in an in care sarbatorim Centenarul”, a declarat Viorica Dancila la inceputul sedintei de vineri a Cabinetului sau.

Totodata, premierul i-a transmis un mesaj public seful statului. „Fac un apel public catre domnul Iohannis sa-si schimbe atitudinea in acord cu prerogativele constitutionale pentru a nu crea incertitudine in doua domenii atat de importante”, a sustinut Dancila.

Reactia prim-ministrului vine dupa ce joi presedintele spusese, cu referire la propunerile PSD pentru Dezvoltare si Transporturi, in speta Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, ca vor fi analizate cel mai devreme dupa Ziua Nationala. „Dupa 1 decembrie putem sa discutam daca este cazul, pana atunci nu vom schimba nimic”, a anuntat Klaus Iohannis.

169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger