AcasăNewsDancila, despre raportul MCV: Nu putem fi de acord cu stabilirea unor...

Dancila, despre raportul MCV: Nu putem fi de acord cu stabilirea unor recomandari suplimentare

Pe langa referirile facute la rezolutia Parlamentului European in privinta statului de drept in Romania, adoptat marti, prim-ministrul a comentat pe marginea recentului raport MCV privind Romania.

„Sunt dezamagita de concluziile raportului MCV, in conditiile in care Romania a dovedit ca este un partener loial si corect al UE. Guvernul a fost in permanenta in contact cu expertii Comisiei Europene si a oferit de fiecare data atat clarificari, cat si argumente. Din pacate, am constata ca acestea au fost, pur si simplu, ignorate. Nu putem fi de acord cu stabilirea unor recomandari suplimentare, prin care se cere sa ignoram reguli constitutionale si sa acceptam ceea ce niciun alt stat membru nu ar accepta. O astfel de solicitare face imposibil de atins obiectivele MCV, in conditiile in care regulile se schimba din mers”, a transmis Dancila, la inceputul sedintei de Guvern.

„Ca prim-ministru si fost europarlamentar cer egalitate de tratament pentru tara mea si pentru romani”, a conchis sefa Executivului.

120 afisari

1 COMENTARIU

  1. De parca intereseaza pe cineva cu ce esti tu de acord 🙂 Mai intai invata limba romana! UE v-a pus pumnul in gura si acum va tavaliti pe jos de ciuda, in chinuri, nu mai stiti ce sa faceti cand vedeti ca tot ce v-ati chinuit sa construiti ca sa scapati de puscarie se destrama si se duce pe apa sambetei.
    Poporul vrea anularea legilor justitiei si repunerea lui Kovesi pe functie! Referendum imediat pe aceasta tema convocat de Iohannis! MCV e obligatoriu si trebuie aplicat de indata!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger