AcasăNewsDancila, cu ministrii in zonele inundate

Dancila, cu ministrii in zonele inundate

Viorica Dancila a pornit, luni, alaturi de trei dintre ministrii Guvernului pe care ii conduce, la bordul unui elicopter al MAI-ului, catre zonele afectate de inundatii. 

Premierul s-a echipat cu cizme de cauciuc si a tinut sa mearga pe jos sa vada cu ochii sai efectele valului de vreme rea si sa stea de vorba cu cu oamenii direct afectati de puhoaie, viituri si noroaie. In prima faza, a discutat cu oficialii locali, carora le-a cerut sa grabeasca estimarea pagubelor. „Vrem evaluarile cat mai repede, ca sa putem sa va ajutam si pentru drumuri si pentru a ajuta populatia, sa vedem care sunt cerintele in fiecare localitate”, le-a transmis Dancila reprezentantilor locali.

Imagini cu premierul Dancila, ministrul de Interne, Carmen Dan, cel al Transporturilor, Lucian Sova, dar si ministrul Agriculturii, Petre Daea, din periplul lor prin judetele Bazau, Buzau, Covasna si Brasov – in locurile unde se vad din plin efectele furiei naturii – sunt transmise live pe pagina de Facebook a Executivului.

sursa foto: capturi video Facebook

author avatar
Cristina Stefan
227 afisari

1 COMENTARIU

  1. Firmele de asigurari sa scoata casu, la fel primarii si prefecții sunt responsabili ca nu au plan B si uite nu s-au ingrijit de podul ce a căzut. Dar pentru festibaljl lalelelor smulsul oilor au sa plateasca trubaduri ce-si canta dragostea închipuita. Dar de reparat un pod ?? M, de ce, pentru ca!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger