AcasăNewsDăncilă crestează CRUCEA pe fruntea lui Tăriceanu

Dăncilă crestează CRUCEA pe fruntea lui Tăriceanu

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, la Teleorman, unde a participat la conferința extraordinară de alegeri a organizației județene a partidului, că după discuțiile pe care le-a avut în mai multe filiale, marea majoritate își doresc un candidat din interiorul partidului la alegerile prezidențiale din acest an.

„Este foarte important ca organizațiile să susțină candidatul, pentru că trebuie să avem județe care se implică. E important să aibă susținerea organizațiilor pentru că pot să solicit filialelor județene un anumit procent pentru Partidul Social Democrat (PSD). În localitățile în care am participat, marea majoritatea și-au dorit un candidat din interiorul partidului”, a spus Viorica Dăncilă. Acest lucru presupune evident, spre dezamăgirea lui Călin Popescu Tăriceanu, liderul Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE), că va fi sărit de la propunerea sa drept candidatul unic al Coaliției de guvernare.

Președintele social-democraților a mai afirmat că dacă se va decide în cadrul partidului că ea este cea mai bună soluție pentru prezidențiale nu va face un pas înapoi. „Dacă în cadrul partidului se va considera că aceasta e soluția cea mai bună, nu o să fac un pas în spate, dar dacă va exista un alt candidat care să stea bine în sondaje îl voi susține cu toată forța mea de premier și președinte de partid”.

Întrebată dacă a vorbit cu Gabriela Firea despre o posibilă candidatură a acesteia, Viorica Dăncilă a precizat: „Nu am discutat cu Gabriela Firea despre această candidatură pentru că nu mi-a spus de intenție. Am vorbit cu ea și i-am urat la mulți ani”.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger