AcasăNewsDancila a anuntat oficial ca a decis sa renunte la protectia SPP:...

Dancila a anuntat oficial ca a decis sa renunte la protectia SPP: „Inteleg ca toti ministrii au aceeasi optiune”

Pe langa chestiunea Formularului 600, unul dintre aspectele asupra carora s-a oprit premierul Dancila, chiar din startul celei dintai sedinte a Cabinetului pe care il conduce, a fost cea renuntarii la protectia SPP.

Avand in vedere faptul ca informatia ca atat premierul, cat si membrii Executivului luasera hotararea de a nu mai fi insotiti de reprezentanti ai Serviciului de Protectie si Paza (SPP) aparuse in spatiul public inca din ziua precedenta, insa nu se stia un punct de vedere al prim-ministrului, acest pas a fost facut, iata, in sedinta de Guvern de miercuri. „Pentru ca au aparut o serie de speculatii in spatiul public, as vrea sa precizez ca am transmis Serviciului de Paza si Protectie inca de luni seara ca nu vreau sa beneficiez de protectie. Inteleg ca toti ministrii au aceeasi optiune si am comunicat deja acest lucru. Vom indeplini formalitatile legale in acest sens„, a anuntat premierul.

A tinut sa sublinieze, insa, ca hotararea nu ar fi fost luata pe fondul recentelor declaratii facute de catre liderul social-democrat, cum s-a vehiculat. „Nu am nicio problema cu ofiterii SPP, a caror munca o respect, si nici cu instititutia. Insa aceasta este decizia mea. Nu sunt singurul demnitar care a optat in acest sens„, a sustinut Dancila.

author avatar
Cristina Stefan
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger