AcasăNewsDăncilă către succesorul Orban: Această vendetă politică nu aduce nimic bun comunităților

Dăncilă către succesorul Orban: Această vendetă politică nu aduce nimic bun comunităților

Fostul premier şi, totodată, lider social-democrat îi bate obrazul actualului şef al Executivului, după concluziile pe care le-a comunicat Ludovic Orban în reuniunea de vineri dimineaţă a Cabinetului pe care îl conduce, în chestiunea fondurilor primăriilor.

”Această vendetă politică a domnului Orban este de-o gravă injustețe și nu aduce nimic bun comunităților, fie ele conduse de primari PSD sau PNL. Am spus de nenumărate ori că avem nevoie de autorități și conducători ai statului care să-i reprezinte PE TOȚI ROMÂNII, nu indivizi care iau măsuri discreționare în funcție de culoarea politică și interesele de partid”, transmite Viorica Dăncilă, pe Facebook, îaninte de a aduce în discuţii paşii pe care i-a făcut în perioada în care era premier. ”Domnul Orban are senzația că se răzbună pe PSD, însă, în realitate, se răzbună pe români. Îi amintesc că pe durata mandatului meu toți primarii au primit bani de la Guvern, indiferent din ce partid erau. Din păcate pentru noi toți, lipsa de maturitate a actualului Executiv și setea de a face rău Partidului Social Democrat vor avea, din ce în ce mai des și mai accentuat, consecințe grave pentru oameni”, conchide Dăncilă.

Orele trecute, în cadrul şedinţei de Guvern, premierul îi transmisese lui Ion Ştefan, ministrul Dezvoltării, mai multe indicaţii cu privire la alocările către primării. ”Acum, noi nu plătim cheltuielile scoase din burtă. De asemenea, vă atrag atenția să analizați cu mare rigurozitate, deci nu vreau să văd pe lista pe care o veți înainta, din anexa pe care o veți înainta la hotărârea de guvern, nicio primărie care a primit bani din alocările acordate de guvernul PSD, din suma de 1,4 miliarde sau din alte sume de-a lungul anului. Dacă îmi vine vreo primărie cu cerere de bani, după ce a primit bani din Fondul de rezervă, evident nu voi accepta alocarea niciunei sume de bani. Nu în ultimul rând, să vă uitaţi, să le spun, deştepţii, între ghilimele, care au contracte pe fantomatic cu Fondul de Dezvotare şi Investiţii, şi acolo trebuie operată o extragere din anexă a celor care au fost primii la şmecheria pusă la cale cu Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, da?”, i-a spus Ludovic Orban ministrului.

230 afisari

1 COMENTARIU

  1. daca orbban nu o sponsorizeaza pe gabriela ca sa i plateasca cei 20000angajati plus celelalte, ea nu va mai fi aleasa.
    daca tevile de apa calda crapa,ea nu mai e aleasa.
    nu si va putea face spital in zona la ea.
    nu va putea plati transportul,ea care promisese ca se circula gratuit in bucuresti si masinile merg in afara capitalei cum e normal.
    ea va fi viitor primar sau altul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger