AcasăNewsDăncilă: Categoric. România e pregătită pentru un președinte femeie

Dăncilă: Categoric. România e pregătită pentru un președinte femeie

Șefa interimară a Guvernului, una dintre cele două candidate care aspiră la fotoliul de la Cotroceni, e convinsă că a venit momentul ca România să aibă în frunte o femeie.

„Categoric. România este pregătită pentru un președinte femeie, suntem stat membru al UE, suntem membru NATO, suntem o țară care întotdeauna am avut deschidere și viziune și cred că acest lucru va fi demonstrat în votul din 10 noiembrie”, a declarat Dăncilă, miercuri, răspunzând unei intrebări venite de la presă.

Premierul interimar a comparat crede că e nevoie de consens și empatie la vârful statului și a comparat România cu o familie. „În fiecare familie, femeia este cea care administrează treburile casei, care se ocupă de gospodărie, care are grijă de soț, de copii, de părinți, cred caă am putea să ne gândim la acest lucru din punct de vedere al femeii președinte, care vede cetățenii din țară ca pe propria familie”, a susținut Viorica Dăncilă, aflată la Fetești, alături de secretarul general al PSD-ului, Mihai Fifor.

author avatar
Cristina Stefan
277 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger