AcasăNewsDancila anunta ca va vota si la referendum, nu doar la europarlamentare

Dancila anunta ca va vota si la referendum, nu doar la europarlamentare

Viorica Dancila, din nou victima a razbunarilor presedintelui

La cateva ore de cand liderul ALDE- formatiunea partenera a PSD de la guvernare – indemna, practic, la un boicot, referitor la referendumul convocat de Klaus Iohannis in ziua europarlamentarelor, sefa Guvernului, numarul 2 in cadrul PSD, a anuntat ca va participa nu doar la alegerile pentru Parlamentul European, ci si la consultarea populara din 26 mai.

„Voi vota si pentru referendum. Asa cum am spus de fiecare data, sunt sustinator al statului de drept si al independentei justitiei, dar si un sustinator al drepturilor omului, pentru ca si acest lucru trebuie sa il avem in vedere de fiecare data, intre toate trebuie sa existe un echilibru”, a declarat Viorica Dancila, aflata in Bacau.

Seara trecuta, Tariceanu declara, la un post TV, urmatoarele: „profit de ocazie sa ma adresez electoratului din Romania sa-i cer sa boicoteze acest referendum, pentru ca el nu este un instrument de masurare a popularitatii presedintelui” si ca „trebuie sa mergem la alegerile pentru PE, sa dam o optiune pentru cei care pot sa reprezinte cat mai bine Romania in viitor”.

author avatar
Cristina Stefan
113 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger