AcasăNewsDancila anunta ca merge sambata la mitingul PSD: nu este pentru sustinerea...

Dancila anunta ca merge sambata la mitingul PSD: nu este pentru sustinerea mea

Madam premier doar va gira cat de gratios poate ea epurarile si numirile decise de Dragnea

Mult-discutatul miting PSD din 9 iunie nu mai e unul de sustinere a Guvernului, cum se vehicula initial, ci, oficial, „impotriva abzurilor”.

Dupa ce  in prima faza liderul social-democrat anuntase ca sambata seara, incepand cu ora 20, in Piata Victoriei ar urma sa vina „cateva sute de mii” de persoane, la manifestatia PSD ce va fi organizata „impotriva abuzurilor care se intampla in Romania de mult timp”, premierul a tinut sa sublinieze, la randul sau, faptul ca nu-i vorba de vreun miting pentru sustinerea sa.

Mai mult, Viorica Dancila a confirmat ca va fi prezenta in fata Guvernului, alaturi de Dragnea si alti lideri social-democrati. „V-a spus dl presedinte. Este un miting impotriva abuzurilor, nu este vorba de o sustinere. Sigur ca voi fi prezenta la miting, pentru ca sunt membru PSD si sunt presedinte executiv (…) avem majoritate in Parlament si Coalitia de guvernare ma sustine (…) nu este un miting pentru sustinerea mea, este un miting impotriva abuzurilor”, a subliniat sefa Guvernului, de la Parlament.

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger