AcasăNewsDancila anunta ca Guvernul merge mai departe cu adoptarea rectificarii bugetare

Dancila anunta ca Guvernul merge mai departe cu adoptarea rectificarii bugetare

Declarand ca „Guvernul nu va accepta ca drepturile romanilor la pensii, salarii, sanatate sa fie periclitate de lupta politica”, premierul a anuntat ca Executivul va adopta rectificarea bugetara.

Astfel ca, la scurta vreme dupa ce de la Cotroceni se transmitea invitatia adresata de catre seful statului Executivului de a merge joi la consultari, in vederea clarificarii „unor aspecte care tin de rectificarea bugetului de stat al institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale pentru anul 2018, care constituie probleme urgente si de importanta deosebita”, in conditiile in care se stie ca sedinta CSAT-ului din ziua precedenta fusese supendata, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri, Dancila a transmis ca „solutia aleasa de Guvern este sa se mearga mai departe cu adoptarea rectificarii bugetare. Ne-am indeplinit obligatia de a cere CSAT un punct de vedere”. Mai mult, Dancila a adus in discutie faptul ca „oamenii au nevoie de investitii, de medicamente, de pensii si salarii livrate la timp, fermierii afectati de virusul pestei porcine au nevoie de sprijin financiar”.

„Pana la un punct pot intelege nemultumirea presedintelui legata de diminuarea unor fonduri pe care nu le-a cheltuit si il asigur inca o data ca nicio institutie a statului nu va ramane fara bani pentru functionare”, a mai punctat sefa Guvernului.

In alta ordine de idei, Viorica Dancila a anuntat ca joi se va afla in Spania, intr-o vizita in care va fi insotita de mai multi ministri.

109 afisari

3 COMENTARII

  1. Opinați totuși că domnul Liviu Dragnea pare a nu înțelege „rectificarea bugetară” , ci, probabil, „strunjirea bugetară” ?

  2. Deci, dacă strunjirea se face la interior crește gaura iar dacă se face la exterior scade diametrul ?

  3. Ați zice că PSD-UL se pricepe la ,,producția de șpan” pe care să îl vândă la fier vechi, pentru a nu destabiliza relațiile de prodcție deja existe, și ”rodate”, pentru a folosi și un termen din specialitatea liderului de partid , transporturile?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger