AcasăNewsDăncilă, anunț scurt după convorbirea cu Iohannis

Dăncilă, anunț scurt după convorbirea cu Iohannis

Presedintele, fortat sa darame Guvernul Dancila pana in octombrie

La o zi după ce se aflase că propunerile de remaniere au ajuns la Cotroceni, premierul a pus mâna pe telefon și a apelat Președinția.

După discuția cu Klaus Iohannis, despre cele trei nominalizări – și anume Nicolae Moga la Interne, Ramona Mănescu la Externe și Mihai Fifor – vicepremier pentru parteneriate strategice – Viorica Dăncilă a anunțat, în linii mari, în prima parte a ședinței de Guvern, că așteaptă „un răspuns din partea președintelui”, în ideea că la cele două ministere e treabă de făcut și, prin urmare, nu ar fi cazul să se piardă timp. „Îmi doresc ca noii colegi să preia cât mai repede portofoliile, pentru că avem în continuare multe proiecte de pus în practică”, a susținut Dăncilă.

Nu în ultimul rând, șefa Guvernului le-a mulțumit lui Theodor Meleșcanu și lui Carmen Dan „pentru activitate, implicare (…) obiectivul meu ca prim-ministru este să avem o echipă performantă care să aprobe și să pună în aplicare măsuri”, a punctat Dăncilă.

author avatar
Cristina Stefan
139 afisari

1 COMENTARIU

  1. dancilă veorica-Alo sărumîna șăfu! Vă mulțu că-mi permiteț să igzist!.Sassu- ce vrei fă?I-am dat afar pă aia de mi-ai zis,acu am pus alții securiști miniștri cum îț place matali, ie bine?.Sassu -hai sictir că deja m-ai plictisit!..veorica -pupa-țaș tălpili șăfule unde am greșit? sassu-tot guvernu PSD e incompetent -demisia !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger