AcasăNewsDăncilă, anunţ despre candidatul la prezidenţiale. Misteriosul independent de pe listă

Dăncilă, anunţ despre candidatul la prezidenţiale. Misteriosul independent de pe listă

Şefa social-democraţilor a făcut din nou referire, de această data vineri, la sondajul de la care PSD-ul aşteaptă date concludente cu privire la poziţionarea în ochii electoratului a aspiranţilor din partea acestui partid la prima funcţie în stat. Mai nou, s-a aflat – şi nu pe surse – faptul că de la vârful PSD nu se exclude varianta ca niciunul dintre numele cunoscute până acum ca doritori ai statutului de prezidenţiabil al formaţiunii să nu ajungă să şi intre în cursa pentru Cotroceni.

Viorica Dăncilă a anunţat că pe lista aflată în sondare figurează şi numele său, dar ”nu printre candidaţi”. În schimb, la capitolul eventual prezidenţiabil susţinut de PSD intră în sondaj ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, senatorii Mihai Fifor si Şerban Nicolae, dar şi Ecaterina Andronescu. ”Sunt toţi colegii care şi-au exprimat dorinţa de a candida (…) I-am pus în acest sondaj, pentru că mi se pare corect să le dau o şansă tuturor”, a susţinut Dăncilă.

Totodată, pe lista în cauză figurează şi numele lui Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, dar şi un candidat învăluit in mister. ”Am pus şi un candidat independent, fără a da nume, să vedem care este soluţia cea mai bună”, a dezvăluit premierul.

Nu se ştie încă exact când se vor afla concluziile acestei consultări sociologice.

author avatar
Cristina Stefan
331 afisari

2 COMENTARII

  1. Dancilă fata de la țeară-lucra prefesoară de lucru manual la o șc.generala,apoi a făcut o facultate din astea private unde intri bou și ieși vacă,de unde o preluă geniul Dragnia și-i propuse- Nu vrai fă fată sa fii puliticiancă parlamentar la mUE? Că te văz ispertă pă probleme ioropene.. Doauă mandate prinse Dancilă la parl. mUE pînă s-o propuie mustaciosu prima ministresă! Ce te recomanda? Vocea și talentul! Acu că scapa de răuu ăla de Dragnia ,Dăncila o poate propune pe Koveși ca și catindat la prezidențiale,și sa aibe în spate tot PSDu un partid de courve cu 7 fețe! Să le dea Dumnezeu după inima lor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger