AcasăNewsDancila, anunt despre adoptarea monedei euro: "ne asumam..."

Dancila, anunt despre adoptarea monedei euro: „ne asumam…”

Din cate a anuntat prim-ministrul Dancila, in prima parte a reuniunii Cabinetului pe care il conduce, Guvernul urma sa ia in discutie, in cadrul sedintei de miercuri, documentente vizand trecerea la euro.

Viorica Dancila a mentionat ca „ne asumam obiectivul de adoptare a monedei euro de catre Romania in anul 2024” si, totodata, ca „pentru ca aderarea la moneda euro sa aduca beneficii romanilor, este esential sa pregatim intrarea in etapa premergatoare, respectiv in mecanismul european al ratelor de schimb si sa luam masurile necesare pentru cresterea competitivitatii si asigurarea unei cresteri economice sustenabile”.

242 afisari

2 COMENTARII

  1. Exact asta ne mai trebuia sa fim striviți ca Grecia de GB Franța și Germania. Țineți aproape. Măcar nu mai avem euro 5 lei…

  2. Au sarit unii ca arsi ca vom trece la euro in anul 2024 dand vina pe guvernanti.Acestia nu tin cont ca suntem de 30 de ani o Colonie iar ordinele stapanilor se executa intocmai si la timp,altfel,cine nu se conformeaza intra la apa,de aici rezulta ca nimic nu fac guvernantii coloniei de capul lor,este posibil sa aiba o marja foarte mica de abatere,dar si aia cu aprobarea stapanilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger