AcasăNewsDancila se declara "dezamagita": "nu m-am asteptat ca intreaga motiune sa fie...

Dancila se declara „dezamagita”: „nu m-am asteptat ca intreaga motiune sa fie o insiruire de falsuri”

Premierul s-a adresat alesilor neamului, miercuri dupa-amiaza, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura depusa de PNL.

Discursul prim-ministrului a fost intrerupt in cateva randuri atat de aplauze, cat si de scandari de tip „demisia!” si presarat cu episodul desfasurarii unui banner urias, cu textul „Luptam pana la capat pentru Romania”, incadrat de sigla PNL. De altfel, mesajul in cauza a fost atasat si in spatele tribunei de la care s-a adresat Dancila parlamentarilor.

„Am parcurs cu atentie textul motiunii de cenzura si va marturisesc ca sunt dezamagita (…) nu m-am asteptat ca intreaga motiune sa fie o insiruire de falsuri”, a sustinut Viorica Dancila, adaugand ca motiunea este „lipsita de argumente rationale” si ca „nu reprez decat un joc politic- mistificati realitatea pentru a deservi propriile interese”.

Sefa Guvernului nu a trecut cu vederea nici atacurile dincolo de fereririle la masuri politice.  „V-ati legat de aspectul fizic, de coafura (…) ati ramas prizonierii politicii conflictuale”, a subliniat Dancila.

Totodata, premierul a pus accent pe lipsa unei alternative la actuala Guvernare, aspect asupra carora s-a oprit, in cursul diminetii, si liderul UDMR, cand anuntase ca parlamentarii Uniunii nu vor fi in sala la momentul votului. „Daca ar trece aceasta motiune ce s-ar intampla cu aceasta tara? Cum vor trai cetatenii ei? Le va fi mai bine sau le va fi mai rau? Ar trebui deci ca dincolo de atacurile la Guvern sa prezentati romanilor alternativa pe care vreti sa o oferiti”, a invocat Viorica Dancila.

Nu in ultimul rand, premierul a facut referire la „10 exemple de minciuni si manipulari” care ar aparrea in cuprinsul motiunii, una dintre ele fiind aceea ca nu ar mai fi bani de pensii sau ca s-ar fi pus problema nationalizarii PilonuluiII.

sursa foto: captura video PNL/Facebook, Antena 3

author avatar
Cristina Stefan
265 afisari

2 COMENTARII

  1. Aleșii neamului în sus, aleșii neamului în jos, de N ori pe săptămînă, dacă se poate. Cîtă sărăcie de idei la voi, frecangiilor ziarici. Sînteți pîrloagă.

  2. S-a văzut cum a luptat și PNL, pînă la capăt, sigur că da. Capătul ăla înseamnă fundătura istorică în care ne-au adus. Borfașii dracului! Și unii, și alții, și ăialalți.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger