AcasăNewsDancila alege sa nu vorbeasca in locul lui Toader: Va da toate...

Dancila alege sa nu vorbeasca in locul lui Toader: Va da toate explicatiile necesare

In plin schimb de replici intre ministrul Justitiei si procurorul general, si pana sa se lamureasca lucrurile in privinta ordonantei invocate de cel dintai, in cazul dosarului de candidat al lui Lazar, la sefia Parchetului General, functie de unde ii propune revocarea, Viorica Dancila alege sa nu isi dea cu parerea.

„Ca si prim-ministru, ca si persoana inregimentata politic, nu trebuie sa-mi dau cu parerea la lucruri legate de justitie”, a punctat Dancila, joi dupa-amiaza, dupa ce a fost in vizita la Targul INDAGRA. Nici cand un reporter a subliniat ca este vorba despre o actiune pe care Toader a facut-o in calitate de ministru al Justitiei, Viorica Dancila nu si-a schimbat atitudinea. „Domnul Tudorel Toader sunt convinsa ca va da toate explicatiile necesare si nu vad oportun a vorbesc eu in locul domnului ministru Tudorel Toader”, a concluzionat premierul.

190 afisari

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine ca nu a comentat,cine stie ce mai afirma,mai ales ca nu este de specialitate jurista.Sunt multi platiti sa scrie aiurea privind exemplificarea acelui caz din dosarul de candidat al lui lazar pentru pg al coloniei.Nu ministrul justitiei a introdus in acel dosar acea clasare a unui dup al mutalakului si a facut foarte bine ca a lasat o saptamana de suspans pentru a-i opari pe cei in cauza>lazar a ajuns sa-l santajeze pe mutalak pentru a-l numi in inalta functie,ce nu este clar aici caci totul este limpede

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger