AcasăNewsDancila admite opiniile diferite, dar neaga vreo divergenta: Am o relatie buna...

Dancila admite opiniile diferite, dar neaga vreo divergenta: Am o relatie buna cu Dragnea

Dragnea o lasa pe Dancila pe maini bune

Desi in baza recentelor declaratii de la varful PSD s-au tot facut comentarii pe tema unor eventuale neintelegeri intre Dragnea si Dancila, presedintele executiv al social-democratilor, aflat in fruntea Guvernului, sustine ca nu s-ar pune problema de asa ceva.

„Nu am nicio divergenta cu presedintele Liviu Dragnea (…) Am discutat cu presedintele Liviu Dragnea, ne-am consultat pe multe obiective (…) nu poate exista o divergenta intre presedintele partidului si premier (…) aceste opinii diferite se incadreaza in spiritul democratiei (…) asta nu inseamna o scindare in cadrul PSD. Am o buna relatie cu presedintele Liviu Dragnea”, a sustinut Viorica Dancila, intr-o interventie telefonica la Antena3.

author avatar
Cristina Stefan
145 afisari

3 COMENTARII

  1. I ca relatia intre Dracnea si Dracila. Mereu se cearta dar mereu se pupa im cur. Iar se cearta iar se pupa. Probabiil din ceasta cauza pesdele =21% iar Pnl=28,1% ce sondaj am citit si io pe media.

  2. I ca relatia imtre Mazere si organ. Nici nu-i place nici nu-l vrea zice si ca se preda dar vrea si in Franta zice nici ca nu a fugit dar nici nu vrea in tara i ca engleji la Brexit. Radu Radu fire rea, vitejia ti fuga?…

  3. Io cand ma uit la paharul gol vad doar apa ce-l mai anima. Raducu a zis-O sa ma intorc in tara cand o sa fie justitie. Doamne Ajuta, avem justitie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger