AcasăNewsDancila a vorbit despre "deconcesionarea" traficului (VIDEO)

Dancila a vorbit despre „deconcesionarea” traficului (VIDEO)

Emotiile Vioricai se masoara in cantitatea de elucubratii pe metrul patrat de discurs

Aflata la Craiova, unde, pe langa faptul ca s-a adresat studentilor de la Facultatea de Medicina, la deschiderea anului universitar, a vizitat si fabrica de avioane -impreuna cu ministrii Muncii si Transporturilor, Viorica Dancila a reusit sa isi asigure atentia opiniei publice cu un cuvant personalizat, ca sa nu-i spunem inventat.

Facand referire la tronsoanele 1 si 2 ale viitorului drum expres in regim de autostrada Craiova-Pitesti, Viorica Dancila ar fi vrut, cel mai probabil, sa spuna ca acesta va duce la decongestionarea traficului rutier. In schimb, premierul a fost auzit cat se poate de clar spunand ca „va duce la deconcesionarea…la…mult asteptata a traficului in localitatile Bals si Slatina”. E lesne de inteles ca sefa Guvernului a incercat sa se corecteze din mers, doar ca nu prea a reusit.

402 afisari

3 COMENTARII

  1. Deja e ridicola vanatoarea asta de „dude” comise de Dancila…La fel ca si marea „coruptie” a lui Dragnea, de care si daca ar fi vinovat (pana acum n-a fost „descoperita” nicio proba, condamnarile fiind doar „perceptii, sau exercitii de stilistica bazate pe studii socio-psiho-filozofice, culmea, din vremea stalinismului tarziu….) ar fi doar niste gainarii, fara nicio legatura cu coruptia…Daca Dancila ar pacatui numai fata de limba romana, ar fi cel mai mare premier pe care l-a dat Romania, iar Dragnea, daca ar fi „penal” doar cat il califica justitia romana, ar fi cel mai curat politician dintre cei notorii…De ani de zile toata opozitia se face „la fenta”, de te si intrebi daca sunt atat de prosti, sau atat de ticalosi…Ori, poate si asta e o manevra pesedista, sa nu mai cerceteze nimeni adevaratele probleme ale politicienilor puterii…

  2. Sunteti nebuni decongestionarea inseamna o buna deconcesionare a terenurilor a bunurilor umane. Corect- decongesionre a drumului?

  3. Sunteti nebuni decongestionarea inseamna o buna deconcesionare a terenurilor a bunurilor umane. Corect- decongesionare a drumului?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger