AcasăNewsDancila a incurcat judetele. E la Suceava, nu la Hunedoara (VIDEO)

Dancila a incurcat judetele. E la Suceava, nu la Hunedoara (VIDEO)

Viorica Dancila a parut sa ramana cu gandul la vizita pe care o facuse in urma cu aproape doua saptamani in Hunedoara, desi marti dimineata se afla in inima Moldovei, in Suceava.

Abia ce incepuse sefa Guvernului conferinta de presa sustinuta marti dimineata prin a le ura „La multi ani!” sarbatoritilor zilei – romanilor care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena- ca in clipa urmatoare a atras atentia asupra numelui judetului pe care l-a rostit, de parca facuse un salt de cateva sute de kilometri, e drept ca doar la nivel declarativ. S-a corectat destul de rapid, cu ajutorul liderului PSD Suceava, lasand sa se inteleaga ca aceasta confuzie a aparut pe fondul recentelor vizite de lucru facute in diverse zone ale tarii, fiind campanie electorala.

„Suntem intr-o vizita in judetul Hunedoara…judetul… Suceava, am fost in mai multe judete – Hunedoara, am fost in judetul Salaj, am fost in Maramures, vom pleca in judetul Vaslui, sunt mai multe judete pe care vrem sa le vizitam pentru a vedea modul in care sunt utilizate fondurile guvernamentale, fondurile europene, problemele pe care le au autoritatile locale”, a subliniat premierul.

[youtube]tqX1pY8pby4[/youtube]

168 afisari

2 COMENTARII

  1. VRAISTEA ,HARABABURA DIN CAPUL LUI V-V a ajuns de rasul curcilor !,rupta de realitate ,pierduta in spatiu scoate pe gura orce .
    Ultima „PERLA ” sa elimine autorizatia de constructie !!!!!!!!!!!,asa vor accesa mai usor fonduri europene unii excroci si mafioti !!!!!!!!!!!!!!!,NAUCA V-V nare habar ca asta inseamna HAOS TOTAL CUCOANA ! si mai putini bani la bugetul local.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger