AcasăNewsDăncilă a discutat cu ministrul Cuc. Ce NU crede premierul

Dăncilă a discutat cu ministrul Cuc. Ce NU crede premierul

În așteptarea concluziilor preliminare ale verifcărilor care se fac, odată ce ce a trimis Corpul de Control la Tarom și la Ministerul Transporturilor, după ce fosta șefă a companiei a acuzat că i s-ar fi cerut reținerea la sol a unor avioane – în contextul votului la moțiunea de cenzură, aspect negat de Răzvan Cuc, premierul interimar a confirmat că a discutat cu acesta din urmă.

„Mâine o să am primele detalii legate de Corpul de Control, pe care l-am trimis atât la Tarom, cât și la Ministerul Transporturilor. Da, am discutat cu domnul Cuc. A negat toate aceste lucruri legate de avioane, de întârziere, de rămânerea la sol. Nu aș vrea să mă implic, dar eu cred că acest lucru nu se putea. Gândiți-vă că dacă se întârzia zece minute, era vinovat premierul. Și nu cred eu că domnul Cuc ar fi luat o decizie care m-ar fi pus pe mine în primul rând într-o situație neplăcută”, a susținut, duminică, Viorica Dăncilă.

285 afisari

1 COMENTARIU

  1. Personajul Cuc sau alta pasare,sub acoperire,nu ar fi facut porcariile iesite in media fara ordin de la stapani.Este posibil sa fie o lucratura pentru a-l compromite pe Cuc,dat fiind si cum arata pe sticla si mai ales cum vorbeste in dodii,iar in cazul sau tacerea ar fi de diamant,insa limbarita este o boala la roamni.Tinta acestor atacuri esste de fapt contracandidata Mutalakului pentru a o compromite grav.De fapt Mutalakul a dat ordin de compromitere si a lui Barnache si in mare masura a reusit.Mutalakul vrea sa fie numit,de stapanii Coloniei,guvernator generalissim din primul retur.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger