AcasăNewsDancila a anuntat cat se poate de clar: "nu-mi voi da demisia...

Dancila a anuntat cat se poate de clar: „nu-mi voi da demisia sub nicio forma!”

Desi Klaus Iohannis i-a cerut in doua randuri demisia din postura de premier, Viorica Dancila da de inteles ca e hotarata sa isi continue mandatul la Palatul Victoria.

Un anunt in acest sens a facut in urma cu doar cateva momente, la Parlament, in fata a zeci de pensionari ai PSD aflati la o intalnire desfasurata la Parlament. „Nu-mi voi da demisia sub nicio forma (aplauze) atata timp cat am sprijinul presedintelui partidului, al Coalitiei de guvernare, si atata timp cat am sprijinul dvs. (aplauze). Sunt un om responsabil, am fost 9 ani europarlamentar si am responsabilitate fata de dvs, fata de Romania (…) de a nu crea instabilitate in tara mea (…) eu vreau ca fiecare sa vada in Romania un exemplu (…) si vreau sa duc mai departe mandatul cu care am pornit la drum, mandat in care dvs, pensionarii din Romania, aveti un rol esential”, a sustinut Dancila, aflata de-a dreapta presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

author avatar
Cristina Stefan
276 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dadar uni nu au primit banii. Si ma intreb cat rezizta premiera. Apoi mai sunt si afaceri si bugetari si tarani sitineri in tara asta pe care nu-i bagati in seama. Probabil ca astiao sa va aduca sfarsitul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger