AcasăNewsDancila a ajuns la Cotroceni, pentru intrevederea cu Iohannis

Dancila a ajuns la Cotroceni, pentru intrevederea cu Iohannis

UPDATE: Intrevederea dintre sefii Palatelor Cotroceni si Victoria s-a incheiat dupa aproximativ 40 de minute, Dancila ajungand, intre timp, la sediul Guvernului.

Premierul si presedintele au, la aceasta ora, discutii la Palatul Cotroceni. Viorica Dancila nu este insotita de niciun ministru din Cabinetul sau.

Intrevederea a inceput in jurul orei 10.30 si nu poate dura mai mult de o ora, avand in vedere faptul ca, potrivit programului oficial anuntat de Presedintie, Klaus Iohannis urmeaza sa o primeasca la Cotroceni, de la 11.30, pe Karin Kneissl, ministrul Federal pentru Europa, Integrare si Afaceri Externe al Austriei.

Intalnirea Iohannis-Dancila a fost stabilita in cursul zilei precedente, dupa ce presedintele a invitat-o pe sefa Guvernului la Cotroceni. Se intampla pe fondul speculatiilor insistente ca in sedinta de Guvern de marti ar fi putut fi avuta in vedere o ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere, varianta care, dupa cum se stie, nu s-a confirmat.

Ramane de vazut daca presedintele sau premierul vor iesi la declaratii sau vor fi date comunicate de presa dupa intalnire.

author avatar
Cristina Stefan
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger