AcasăNewsDana Grecu a anuntat o schimbare semnificativa in viata sa: Este un...

Dana Grecu a anuntat o schimbare semnificativa in viata sa: Este un alt inceput!

Dupa ce, la finalul anului trecut, le comunica fanilor emisiunii sale zilnice o schimbare la nivel profesional, in sensul in care renunta sa mai apara zi de zi pe sticla, de la ora 18, pentru o productie de week-end, Dana Grecu a mai venit cu o veste la care multi nu se asteptau. De aceasta data la inceput de 2018.

Fara sa isi poata ascunde emotia, aspect de inteles avand in vedere ca e vorba despre un aspect ce tine de viata personala si de o schimbare ce vine, dupa cum jurnalista insasi a marturisit, dupa aproape 20 de ani in care a purtat numele Grecu, vedeta Antenei 3 a confirmat, practic, in direct la postul TV la care lucreaza, faptul ca a divortat. „Pe mine ma cheama Dana Chera. (…) Este un alt inceput, (…) sunt la fel, nu-i nimic schimbat, in afara de faptul ca am o mai mare experienta de viata. (…) N-am spus public asta niciodata”, a dezvaluit jurnalista, miercuri seara.

Realizatoarea TV si barbatul cu care a fost casatorita timp de aproape doua decenii au doi copii – o fata si un baiat.

sursa foto: captura Antena3

1.113 afisari

3 COMENTARII

  1. Cand nu mai suporti, nu mai suporti! Darcand ai 2 copii si 20 de ani de casatorie…ceva scartaie si mai esti si persoana publica…

  2. Problema nu este ca fosta Dana Grecu,actuala Chera nu mai suporta relatia extraconjugala a fostului sot cu o femeia mai tanara,chiar daca este persoana publica,oare trebuia sa accepte aceasta situatie la infinit.Oricum,fostul sot dorea de mai multi ani sa-si reuneasca viata cu actuala amanta,viitoare sotie,poate.Nu vad nimic de condamnat asupa doamnei Chera,asa patesc oamenii buni,de sambata pana luni,sau viceversa,pentru ca a fost de familie,a facut totul pentru familie,suflet poate prea deschis acasa,stiind ca de mai multi ani este tradusa,tradata de sot,nu putea rezista la nesfarsit,mai ales ca avea un serviciu destul de angajant si greu,asa este viata,loveste pe cei harnici,omenosi,familisti etc.Sper ca fostul sot sa plateasca la greu raul pe care l-a facut atatia ani,atat d-nei Chera cat si celor doi copii.

    • Vorbesti aiurea ! Nu stiu care barbat ar putea suporta in casa o femeie care vorbeste mult mai rapid decat poate gandi, una care, la „celebrele” ei emisiuni, trancanea mai mult decat toti invitatii la un loc. Fara a fi misogin, il consider pe barbatul acela un fel de martir, cred ca s-o fi saturat si el. Douazeci de ani inseamna, totusi, prea mult.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger