AcasăNewsDana Gîrbovan : ”Procurorii au luat-o razna”

Dana Gîrbovan : ”Procurorii au luat-o razna”

Dana Gîrbovan îi dă peste nas lui Iohannis cu Justiția

Judecătoarea Dana Gîrbovan, cea care a fost nominalizată la șefia ministerului Justiției dar a fost refuzată de actualul președinte Iohannis, a făcut dezvăluiri incendiare despre mersul actual al instanțelor și parchetelor. Aceasta a luat ”taurul de coarne” și l-a acuzat pe președintele țării că a forțat demisia lui Felix Bănilă de la șefia DIICOT, ceea ce reprezintă o ingerință în activitatea parchetelor. Gîrbovan i-a  reproșat și lui Bănilă că, ”procurorii au lua-o razna” și că a dat curs cererii de demisie cerută de către Iohannis, ceea ce ar arăta un comportament de subordonat.

Dana Gîrbovan îi dă peste nas lui Iohannis cu Justiția

”Președintele s-a comportat ca un șef al procurorilor și magistratul șef al DIICOT s-a purtat ca subordonat al acestuia. DIICOT-ul era singurul parchet care avea un șef, toate celelalte având interimari, ceea ce înseamnă instabilitate. Este un precedent extrem de periculos: președintele l-a criticat pentru un caz concret, ceea ce înseamnă că atunci când vor mai fi cazuri de impact mediatic, cu avantaje politicianiste, se va acționa la fel”, a declarat Dana Gîrbovan. Președinta Uniunii Judecătorilor din România a explicat că președintele nu a motivat în scris refuzul referitor la nominalizarea sa ca ministru al Justiției.  Mai mult, Gârbovan explică în termeni juridici că ”de îndată” înseamnă ”imediat”. ”Resping propunerea pentru ministrul Justiției. Nu voi tolera să fie ignorat votul dat în 26 mai, când s-a blocat prin votul românilor programul PSD și ALDE de a destructura justiția, de a opri lupta anticorupție și de a baroniza total România”, spunea atunci Klaus Iohannis.

author avatar
Ramona Feraru
6.058 afisari

5 COMENTARII

  1. Vorba romanului „gura bate curul ” !!.
    Usor usor ies la iveala prin” gura pacatosului ” mizeriile din sistem .
    Independenta justitiei !,prezumtia de nevinovatie !,dosare facute la comanda !,ingerinte in actul de justitie !,rafuiala intre clanuri din justitie !,numiri politice cu destinatie !,pafaristi pe functii ,dosare masluite !.Curind justitia va pierde total credibilitatea,iar acest fapt se datoreaza celor care au subinat-o din interior .

  2. DANA GARBOVAN documenteaza-te ca, tot SISTEMUL JUDICIAR E DE MULT LUAT RAZNA. COFETARESE SI OSPATARITE LA PARLAMENT, cazate (multi ani) in HOTELURI in camere cu diversi parlamentari, au devenit peste noapte JUDECATOARE la diverse instante din BUCURESI si din provincie.ALTI asa zisi JUSTITIARI au devenit POLITISTI, PROCURORI, JUDECATORI , dupa ce au facut imprumuturi la banci, care au fost achitate in primele luni sau primi ani de activitate. IN TARA LUI PAPURA VODA SE POATE ORICE.

  3. Se vede dupa Onea, Portocala si cel ce fugea mancand pamantu la Caracal City.

  4. Prostituate,nu cofetarese si ospatarite .Boule!Iar cei care s-au cazat cu ele prin hoteluri sunt niste ratați bolnavi psihic si nediagnosticati. Tu încerci să duci orice meserie in derizoriu? S-au vândut diplome la tarabă ani in șir,si nu de cofetar și ospătar caci nu le foloseau ci de cu totul alte meserii sub care s-au camuflat toti dezaxatii,fie de gen feminin s-au masculin
    .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger