AcasăNewsDan Voiculescu vrea introducerea pedepsei cu MOARTEA!

Dan Voiculescu vrea introducerea pedepsei cu MOARTEA!

Fondatorul Partidului Conservator sustine ca Uniunea Europeana ar trebuie sa porneasca o discutie despre pedeapsa cu moartea in anumite cazuri extreme.

Dan Voiculescu spune ca exista fapte cumplite pentru care nu exista alta forma de ispasire. Pentru a-si sustine dorinta, acesta da exemplul unui tata care si-a violat fetita si care va petrece, cel mai probabil, doar cativa ani dupa gratii.

“Gestul de neimaginat al tatalui care si-a violat propriul copil de numai doi ani a reusit sa stupefieze, sa dezguste si sa revolte pe toata lumea. Sunt – spun parlamentarii conservatori – culpe atat de grave incat abolesc conditia umana a faptuitorului, iar mutilarea sexuala a unui copil nevinovat nu poate fi decat fapta unui bolnav incurabil, care va ajunge doar cativa ani in inchisoare, pe banii contribuabilului, apoi va reveni in societate si va recidiva.

Trebuie privita cu atentie, din acest punct de vedere, decizia parlamentarilor conservatori de a pregati pentru alegerile euro-parlamentare o platforma electorala care propune o discutie majora asupra pedepsei cu moartea in cadrul Uniunii Europene. Europa este, indiscutabil, un avanpost al drepturilor si libertatilor cetateanului. Insa mai este cetatean si om un tata capabil sa-si agreseze sexual propriul prunc? Mai poate fi protejata o umanitate care este, in fapt, inumana?”, a scris Dan Voiculescu pe blogul sau.

In plus, acesta a adaugat ca refuzul pedepsei cu moartea este un principiu important al Uniunii Europene si este nevoie de o dezbatere reala asupra subiectului in cauza.

author avatar
Anca Murgoci
511 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger