AcasăNewsDan Voiculescu: "Ura lui Basescu ma face mai puternic"

Dan Voiculescu: „Ura lui Basescu ma face mai puternic”

Are posibilitatea sa inainteze o noua cerere, peste cateva luni

Condamnat la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA, Dan Voiculescu a adresat, din inchisoare, cateva cuvinte familiei si publicului larg.

Incarcerat de aproape o luna, afaceristul pare sa fi trecut peste socul deciziei luate magistrati in ceea ce-l priveste si sustine ca este in continuare pregatit pentru razboi, chiar daca se afla dupa gratii.

Voiculescu se apara si spune ca decizia din dosarul ICA este una nedreapta in conditiile in care afaceristul a tinut ca intotdeauna rezultatele muncii sale sa fie la vedere.

„Sute de milioane de euro taxe si impozite platite la stat (conform datelor disponibile pe site-ul ministerului de finante – 326 de milioane de euro numai in ultimii 10 ani), zeci de mii de locuri de munca in companiile pe care le-am fondat, cel mai puternic grup romanesc de presa urmarit zilnic de cca 10 milioane de romani, fundatii cu scop umanitar dar si cu scopul promovarii inteligentei si performantei tinerilor (5.000 de tineri talentati sustinuti de Fundatia pentru Dezvoltarea Romaniei)”, sunt doar cateva dintre cifrele si actiunile cu care Voiculescu se lauda.

Evident, afaceristul nu l-a uitat pe rivalul sau din ultimii ani, Traian Basescu, presedintele Romaniei. „Ura lui Basescu ma face mai puternic, mai demn, mai curajos”, este mesajul concret transmis de Dan Voiculescu.

In final, afaceristul si-a pus in garda rivalii anuntand ca „simt ca misiunea mea e departe de a se fi incheiat. Am indeajuns de multe resurse interioare pentru a gandi si concretiza lucruri”.

author avatar
Cristi Ionita
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger