AcasăNewsDan Voiculescu: "Traian Basescu m-a amenintat"

Dan Voiculescu: „Traian Basescu m-a amenintat”

Incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde are de efectuat o condamnare de 10 ani, Dan Voiculescu a gasit ragazul necesar pentru a publica un nou material pe blogul personal.

Afaceristul a facut o radiografie a intalnirilor pe care le-a avut cu Traian Basescu, presedintele Romaniei si personajul pe care il considera principalul adversar politic.

Printre altele, Dan Voiculescu sustine ca s-a intalnit prima data cu Traian Basescu in 2000, inainte ca actualul presedinte al Romaniei sa candideze la primaria Capitalei.

Intalnirea a fost intermediata de George Copos, afacerist aflat si el dupa gratii, iar Traian Basescu ii solicita lui Dan Voiculescu, printre altele, ca trustul sau media sa sustina candidatura lui Basescu la primarie.

„Il interesa ce ar trebui sa faca pentru ca trustul de presa fondat de mine sa-l mediatizeze intens, intr-un mod pozitiv, sa nu-l mai critice – cu alte cuvinte, sa-i fie obedient”, a scris Dan Voiculescu.

Afaceristul sustine ca, dupa ce a devenit presedintele Romaniei, Traian Basescu si-a schimbat radical comportamentul: „avea senzatia ca nimeni nu-l poate refuza”.

Imediat dupa ce a castigat alegerile prezidentiale, Traian Basescu a apelat la Dan Voiculescu pentru a-l ajuta sa-si puna oamenii la conducerea celor doua Camere ale Parlamentului.

„Discutia de atunci a avut loc la mine, in biroul meu de la Senat. Desi m-a rugat insistent sa-l ajut sa-si puna oamenii in fruntea celor doua Camere ale Parlamentului, l-am refuzat categoric. I-am spus ca am participat la alegeri in alianta cu PSD si vom vota propunerile acestui partid. Faptul ca l-am respins l-a determinat pe Basescu sa ma ameninte raspicat. A dat cu pumnul in masa si a zis ca o sa-mi para rau”, a scris Dan Voiculescu, pe blogul sau personal.

author avatar
Cristi Ionita
321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger